HTML

Mastertape Blogja

Mi is történik velem nap, mint nap.

Friss topikok

Linkblog

Nyár van 1.

2008.07.12. 17:59 MASTERTAPE

Tehát ott folytatom, ahol abbahagytam. Letudtuk a Kupé magazin tavaszi, utolsó adását, aztán kicsit kifújtam magam. Ez annyit tesz, hogy elkezdtem utólérni magam a hanyagolt munkáimmal. A tévézés mellett ugyanis a hangstúdiónk feladatait is el kellett látnom. Számos olyan hanganyag vágása, szerkesztése várt rám, ami ún. infótermékként lát majd napvilágot. Különböző menedzser-, vezetőképzéssel foglalkozó szemináriumok több órás anyagait vágtam hallgatható formába.

Persze ezek mellett várt a következő nagy feladat: DVD-képes filmet kellett vágnom az erdélyi különvonatos utazás leforgatott anyagából. Nem kis feladat. 50 percet úgy összerakni, hogy az nézhető legyen. Zenére, témákra, hangulatokra. Mindezt 9 órányi leforgatott anyagból.

Június 27-re el is készült a film, a bemutatója Verőcén volt, az ott megrendezett "mélymagyar" fesztiválon. A szervezetlenség ellenére kb 200 ember látta és azóta már a 300-ik dvd-t is legyártottuk. (egy kis reklám: a citysound nevű stúdiónk cd- és dvd sokszorosítással is foglalkozik)

Szóval a Székely gyors 2008 c. film története ennyi röviden.

Éppen, hogy koppant a dvd a dobozban, rá két napra irány Olaszország...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mastertape.blog.hu/api/trackback/id/tr83565192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása